La Parròquia a casa i altres blogs vinculats al Carme


No cal dir que estem molt sorpresos de la bona acollida que ha tingut aquest blog. 

El vàrem inaugurar el dissabte dia 14 a la tarda i tot just sis dies després ja porta 1376 visites. 

I quelcom semblant passa amb la retransmissió de les celebracions al canal YouTube de la Parròquia. 

En el tema de blogs no ens estrenàvem pas. Des de la comunitat en portem algun, però en el que sí som del tot novells és amb la retransmissió de les misses per YouTube. 

Avui us volem presentar altres blogs vinculats a la nostra comunitat del Carme. 

El primer, com no podria ser d'una altra manera, és el "Blog de la parròquia del Carme". Es tracta d'una pàgina o pestanya del web parroquial . El vàrem estrenar a les vacances de Nadal del 2020 i presenta el dia a dia de la vida de la nostra parròquia. A dia d'avui ja ha rebut 1138 visites,

En segon lloc tenim un altre blog anomenat "Blog de la comunitat del Carme" en el que anem explicant la vida de la comunitat dels escolapis de la Parròquia: les visites, el que fem o deixem de fer. El vam obrir al mes de gener i tot just porta 291 visites. 

I encara un tercer blog. L'Escola Pia de Catalunya té el seu blog Institucional. Però de fa molts anys n'hi ha un en el que expliquen coses més vinculades a les comunitats dels escolapis de Catalunya, per això es titula "Escolapis" El vàrem inaugurar l'any 2014 i no és d'estranyar que amb tants anys ja porti més de 33 mil visites. 

N'hi ha d'altres més puntuals o senzills-
- Solidàries: que explica accions realitzades per persones vinculades a l'Escola Pia
- CAT-lifòrnies, que va presentar la visita que un grup de mestres de l'Escola Pia de Catalunya van fer als escolapis de Les Califòrnies
- Ser Escolapi, vinculat a la Pastoral Vocacional. que presenta la vocació i la vida dels escolapis, fent la proposta de la nostra vocació a joves que vulguin conèixer-la. 

I encara n'hi ha algun més, però ja us hem atabalat prou amb aquest. Si els visiteu veureu que no són el darrer crit en disseny, senzillament volen ser un mitjà de comunicació amb tantes persones que ens segueixen. Si aconseguim una mica aquest objectiu ja ens donem per satisfets. 

Comentaris